Med trädgård som största intresse

Du är långt ifrån den enda som spenderar din fritid genom att ta hand om dina växter och grödor. För att din trädgård ska växa och må bra behöver du sköta om den på rätt sätt. I följande text kan du läsa mer om hur du kan ta hand om din trädgård.

Rätt verktyg och tillbehör

För att du ska kunna ta hand om de växter och grödor som finns i din trädgård behöver du ha bra verktyg. Några exempel på verktyg är en grässax, räfsa, sekatör, spade, kultivator och lövblåsare. Sedan finns det flera bra tillbehör som underlättar, till exempel en lövblåsare som används för att få bort fallna löv på ett effektivt sätt. På CDON hittar du allt det du behöver för att sköta om din trädgård.

Sköt om trädgården

Det finns många saker du kan göra för att ta hand om dina växter, buskar och grödor. Med en sekatör kan du klippa av grenar. Du kan också använda en vattenkanna för att vattna de växter som behöver mer vatten. Sedan är det även viktigt att jorden är näringsrik och du kan köpa växtnäring vid behov. Sist men inte minst ska du behandla de växter som blivit drabbade av ohyra med hjälp av medel.

About