Baka, en god hobby!

Är du den som gillar att baka så är det en god hobby som någon. Uppskattningen man får när man bakat något gott är enorm. Du kanske till och med är så duktig så du får baka på uppdrag. Det kan vara någon som behöver bakverk till en fest eller liknande och anlitar dig för att fixa detta.

Baka till barnkalaset

Även kalas är något som kan vara tillfällen då festfixare behöver cupcakes och liknande till ett barnkalas. Hos Kalaskungen så hittar du muffinsformar och dekorationer som du kan få användning för vid ditt nästa muffins eller cupcakebak. Variationerna på cupcake finns i oändlighet och när det kommer till barnkalas så kan önskemålen vara väldigt varierande. Beställ hem så du har lite olika typer av dekorationer och formar för att snabbt kunna slänga ihop en muffinssmet och skapa dina mästerverk.

Visa upp dina mästerverk

Lägg upp dina mästerverk på nätet. Du kan med fördel skapa en sida på Facebook där du kan visa upp vad du bakat och skapat. På så sätt så kan du få spridning och få in mer order på bakverk. Vem vet, kanske du kan börja livnära dig på detta och börja baka på heltid. Nåväl, ta inte ut något i förskott utan var på den säkra sidan och säg inte upp dig från ditt vanliga arbetet tills du är riktigt säker på att du kan sälja så mycket så att du kan leva på det.

About