Intresse för ekologiska hudvårdsprodukter

När du gillar pyssel och att skapa egna produkter brukar det ofta innebära att du använder en hel del naturliga produkter. Kanske gäller det bara att ha roligt, skapa något till hemmet eller så säljer du din pysselkonst. När du är så intresserad av att använda naturliga produkter i arbetet. Hur är det då med de produkter du använder i hemmet?

Exempelvis finns det allt från ekologiska hårvårdsprodukter till miljövänliga soppåsar. Efter det kan du använda återvunnet papper samt se till att sortera sopor. Ja, du kan gå hur långt som helst som krigare för en bättre miljö.

Är dina produkter miljövänliga, rättvisa och etiska

Ja, det var mycket att hålla reda på. Något som du kanske inte behöver tänka på i den privata pysselhörnan. Dock är det bra att välja miljömärkta produkter. Då vet du att de håller den standard som krävs för att få kallas ekologiska.

Efter det ska du även ha koll på att dina produkter du använder inte är tillverkade med hjälp av barnarbete eller för slavlöner. Har du koll på allt det har du slutligen fått rätten att kalla dig för Eko-pysslare.

About