Börja att klippa hemmavid

Det är faktiskt inte så svårt att klippa håret på en man. Har du bara rätt prylar så går det fort och lätt om det inte är en mycket komplicerad frisyr.

SVT:s inrikespolitiska kommentator Mats Knutson har en typisk lättklippt frisyr. Han har följt trenden hos många medelålders män och slutat kamma över flinten. Det krävs dock ett visst mod att ta bort det som är kvar av hårmanen. Köp därför hem några smarta trimmers och prova, du kan säkert hitta något passande på nätet.

Stilfulla frisyrer är svårt

Nu är det inte bara medelålders män som behöver bli klippta. Yngre män vill naturligtvis ha en frisyr som är stylad och som de kanske är ensamma om. Då duger det säkert inte att stå hemma i köket med en trimmer för att skala av håret. Vill du ha en sådan frisyr får du kosta på dig att gå till en trendig frisör som vet hur man bygger en sådan frisyr.

Alla frisyrer förutsätter hår

Det är dessutom ett sorgligt faktum för många män att håret blir tunnare med början i femtioårsåldern. Det går aldrig att stoppa håravfallet men det går att mildra på olika vis, kanske med mediciner, men säkert också med massage.

About